KIDA PËRMES FOTOGRAFISË TREGON SA TË MËDHA I KA TË PASMET

Kida është njëra prej këngëtarëve që sivjet ka zgjuar interesim me fotot e saj në Instagram

Kështu ka bërë edhe kohëve të fundit ku ajo ka postuar disa foto me xhinse dhe një këmishë ngjyrë portokalli.

Por, përpos këngëve, që nuk kanë qenë shumë si viteve tjera për Kidën, ajo ka qenë shumë aktive me fotografi.

Kida është njëra prej këngëtarëve që sivjet ka zgjuar interesim me fotot e saj në Instagram

Kështu ka bërë edhe kohëve të fundit ku ajo ka postuar disa foto me xhinse dhe një këmishë ngjyrë portokalli.

Por, përpos këngëve, që nuk kanë qenë shumë si viteve tjera për Kidën, ajo ka qenë shumë aktive me fotografi.

Advertisement
Loading...