“TRESHI PËSHESHI”, SI U BËNË BASHKË CIMA, LECI DHE QUMILI?

Karriera e tyre me rolet komike filloi që nga paralufta në Kosovë me skeqet e “Treshit Përsheshit”.

Një një intervistë për emisionin Revieë, Rasim Thaçi, I njohur si Cima ka treguar se si erdhi bashkimi i tre personazheve, duke përshirë atë me Qulimin dhe të njerin Lecin.

Përpos kësaj ai i bëri edhe një Review humorit në përgjithësi, që nga kasetat e deri tek televizionet…

Advertisement
Loading...