Ekspozita e Adem Dermaku në Galerinë Nacionale në Shkup, vazhdon përkahja e madhe për artin shqiptar{VIDEO}

Ekspozita me grafika dhe vizatime “KUJTIMET E MIA, A JANË EDHE TË TUAT…?!” nga Adem Dermaku, një artist i njohur kosovar nga Zvicra, u mbajt  në Galerinë Kombëtare “Çifte Hamam” Shkup,

Galeria Kombëtare e Maqedonisë së veriut vazhdon me përkrahje të madhe ndaj artistëve shqipëtarë gjithandej, Drejtoresha Dita Starova Qerimi u shpreh se dyert e këtij institucioni janë gjithmonë të hapura për projekte kombëtare.

Advertisement
Loading...