SERBËT TË IRRITUAR, PYESIN PSE PARAGUAJI NUK E MORI TIFOZEN MË SEKSI NË SERBI

Serbia ka zhvilluar mbrëm një miqësore me Paraguain në Krushevac derisa ka fituar me rezultat minimal 1:0.

Në këtë vend, Serbia nuk ka luajtur që moti dhe  u rikthyen për të luajtur në këtë vend. Më shumë në Insport.

Natyrisht, Larissa nuk kishte zgjedhur të shkonte në Serbi.

Advertisement
Loading...